Våra trafikvärdar hjälper dig att hitta rätt

jorgen (003).png

En dryg vecka med tillfälliga hållplatser på och i anslutning till Norrlandsgatan kan sammanfattas med att allt flutit bättre än förväntat. En stor anledning till detta är det arbete som våra trafikvärdar gör.

Vår viktigaste uppgift är att se till att resenärerna hittar rätt hållplats, berättar trafikvärden Jörgen Christiansen.

Vi hjälper också våra förarkollegor att placera bussarna rätt på hållplatsen så att fordon kan passera en buss som stannat för att släppa av eller ta ombord nya passagerare, fortsätter Jörgen som till vardags kör buss i Umeås lokaltrafik.

Fortfarande är det många bilister som inte uppfattat att det är förbud mot genomfartstrafik längs del av Norrlandsgatan. Antalet bilar som kör genom det tillfälliga hållplatsområdet har emellertid minskat dag för dag.

Fantastiskt roligt att möta våra kunder på ett annat sätt också, avslutar Jörgen innan han fortsätter vidare och hjälper en resenär att hitta rätt hållplats.

 

Våra trafikvärdar finns på plats för att hjälpa dig som resenär att hitta hållplatser och annat som rör busstrafiken. Trafikvärdarna är på plats mellan kl 07 och 18 fram till den 12 maj.

Planera din resa